Dutch Translation of Laura Maxwell’s Testimony.

dutch bulbs

A Dutch translator kindly offered to translate my testimony from English for the Dutch reading people of the Netherlands. There are a lot of New Age Centres there, where New Age and Spiritualism have been very popular, since the 1960’s.

Sonja Owart wrote, ‘This is Laura’s testimony translated into Dutch as I have promised to write for her and it was a honor to do so. I am positive that her testimony will reach many people in the Netherlands.’

This is ‘The About’ section of my blog translated to Dutch:

Flourish 8

Over

Wat is het doel van deze site?

We hopen om te kunnen bijdragen aan de reis van diegene die bezig zijn met een geestelijke zoektocht.

Misschien ben jij wel aan het experimenteren met new-age of andere occulte activiteiten en vind je het leuk om te horen over anderen die het ook hebben geprobeerd en waar het uiteindelijk voor ons naartoe heeft geleid?

Sinds 1996, heb ik mijn eigen ervaringen gedeeld met anderen. Vanaf 2008, heb ik het voorrecht gehad om regelmatig via satelliet tv en radioprogramma’s, uitzendingen in Europa en Amerika te delen en te vertellen.

Deze tv shows waren ook gevraagd om uitgezonden te worden op verschillende christelijke en seculiere tv kanalen in Azië, India, Rusland, Pakistan, Oekraïne, Australië en Nieuw Zeeland.

Mijn verhaal heeft in verschillende magazines gestaan maar ook op websites en blogs.

Het was een eer toen ex-satanist Jeff Harshbarger mij vroeg om een hoofdstuk te schrijven voor het boek ”Dancing with the Devil’, gepubliceerd in Amerika door Charisma House, 2012.

Jeff was te gast bij verschillende christelijke tv zenders en radio programma’s in Amerika en verder!

Het is ook een eer geweest om een gastspreker te zijn in kerken, op markten en conferenties door geheel Engeland en ook bij radio programma’s over de gehele wereld. In een uitzending vertel ik mijn getuigenis of geef ik onderwijs over de new-age, het occulte, maar ook over Halloween.

Je kunt de dramatische gebeurtenissen die in mijn verhaal voorkomen hieronder lezen of de tv interviews bekijken die meer details weergeven als je op de youtube link klikt.

Ook kun je hier lezen en luisteren naar gelijk gestemden, echte levensverhalen van anderen inclusief vrienden van mij die je kan vinden onder ”Ex Occultist Directory section” en via de ”Suggested links” knop. Zo ook op mijn youtube kanaal waar je een verscheidenheid aan video’s kunt vinden van verhalen die te maken hebben met je geestelijke zoektocht.

Heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn site vandaag! We hopen dat je er iets aan hebt gehad en dat je terug zult komen. God Zegene je!

Voor vragen, email dan alsjeblieft mijn persoonlijke assistent op laura.maxwell@protonmail.com

Of kijk op mijn Facebook pagina: A Spiritual Quest of op mijn Youtube kanaal:

http://www.youtube.com/user/LauraMaxwellExSpirit

flowers

This is the beginning of my testimony translated to Dutch :

Laura Maxwell’s verhaal

”Wat spiritisme nu voor me betekend”

Bovennatuurlijke fenomenen interesseerden me al vanaf mijn kindertijd. Bepaalde spirituele ervaringen die ik had wekte mijn interesse nog meer. Mijn moeder had ook dit soort ervaringen maar zij begon pas later op een serieuze manier ermee bezig te gaan. Tegen de tijd dat ik naar de middelbare school ging, begon zij er verder mee te experimenteren. Toen zij op een dag de honden aan het uitlaten was in het park sprak een medium haar aan, hij vertelde mijn moeder dat hij een potentiële medium in haar zag en nodigde haar uit om naar de spiritualisten kerk te gaan in Glasgow, liggende in Schotland,de plek waar we woonden.

Al snel werd mam helemaal bezeten door het bovennatuurlijke. Als nieuw lid van de spiritualisten kerk ging ze naar de zondagsdiensten, doordeweekse waarzeggerij ontwikkelingsgroepen en yoga lessen. Ze deelde alles wat ze leerde met mij en ook ik werd erdoor gefascineerd. Het verlangen van haar hart was om een training te volgen tot medium. Anderen moedigden haar aan, door haar te vragen voor de ”Open Cirkel”, om te leren hoe ze moest mediteren en channelen van ”de geesten van de overledenen”. Mam wilde graag het helderziendheidschap, helderhorendheid en heldervoelendheid leren van andere mediums.

Elke keer als mam een privé-sessie boekte voor een lezing over haar leven, met een bewoner of bezoeker die medium was, kocht ze de opname ervan en gingen we er later op de dag naar luisteren. Ik verwonderde me erover dat een opname van een half uur zoveel communicatie van geesten kon bevatten. Gedetailleerde minuten uit ons leven werden doorgestuurd. Precieze namen, plaatsen en datums werden vaak doorgegeven. Het was ons duidelijk dat deze mediums geen charlatans waren die zomaar per toeval een naam noemden. Ze beschreven accuraat de fysieke kenmerken, persoonlijkheden en herhaalden zelfs bepaalde zinnen van zogenaamde dode familieleden alsof zij werkelijk met hen praatte.

Ook ik werd lid van de spiritualisten kerk in Glasgow. Mam en ik verslonden de mystieke boeken over yoga, het openen van je chakra’s, kristal genezing, rëincarnatie en alternatieve therapieën toen we naar de new age centers en festivals gingen. We absorbeerden zoveel mogelijk informatie als we konden zodat we hulp bij onze spirituele verlichting hadden. Met onze passie voor het milieu,sociale gerechtigheid en internationale vrede, deden we graag mee aan het genezen van mensen en dieren door fysiek contact of op een afstand.

We lazen ook boeken over positief denken. Een van onze favorieten was ”De kracht van positief denken” geschreven door Norman Vincent Peale een vrijmetselaar met de drieëndertigste graad,die ook geloofde in helderziendheid. Hij claimde dat hij zijn overleden vader zag tijdens bijeenkomsten.

Uiteindelijk gingen we naar de Transfiguratie sessies (het fysieke mediumschap). Mam ontwikkelde zich op het gebied van automatisch schrijven. Mediums voorspelden dat ik een auteur zou worden van de spirituele geesten en de kunsten. Ik experimenteerde met Kirlianfotografie, oftewel coronale ontladingsfotografie, ik gebruikte een infrarode film en fotografeerde dan beelden van ectoplasma die zich vormden.

In de tien jaren die daarna volgden, hoorden we vaak over mediums dat zij niet langer de geesten onder controle konden houden, ook niet wanneer zij tot hen of door hen heen spraken. Veel mediums hadden een zenuwinzinking. Sommigen vielen mensen aan en vertelden dat hun gids hen ertoe had gedwongen, anderen werden opgenomen in een psychiatrische instelling. We hoorden verhalen van klopgeestactiviteiten in de huizen van mediums. Eerst accepteerden we de uitleg dat ondeugende en vervelende geesten soms doorkwamen want dat was het risico van het vak. Maar toen het bij ons gebeurde, werd het erg moeilijk om te tolereren en bijna onmogelijk om nog normaal te functioneren.

Onze geliefde vrienden,de andere helderzienden en mediums probeerden ons huis te reinigen maar faalden. De geesten spraken de hele tijd tegen mam, hielden haar wakker, vielen haar fysiek aan, kloven hard binnenin de kasten, sloegen deuren dicht, etcetera.

Een van de gebeurtenissen was dat ze haar dwongen om in een trance te gaan, tegen haar wil in, terwijl ze eten aan het frituren was. Toen de trance was gestopt en ze zichzelf weer was had de keuken vlam gevat. Ik kwam thuis nadat de brandweer het vuur had geblust net voordat het naar de andere kamers was verspreid. We realiseerden ons dat mam, de honden en de katten bijna waren omgekomen. Op een middag voelde mam’s bejaarde tante, die ook de spiritualisten kerk had bezocht, dat onzichtbare handen haar beetpakten en van de trap gooide. Haar pols was gebroken. Op een andere dag terwijl we winkels naderden, zag ik tot mijn schrik dat mam van de grond werd getild, gekatapulteerd vanaf de stoep en terecht kwam op de motorkap van een voorbij rijdende auto. Dit gebeurde meer dan een keer.

We besloten om uit het spiritisme te stappen en vertelden onze gidsen en geleidegeesten te vertrekken. We waren gechoqueerd toen ze ons begonnen uit te lachen en te beledigen. Ze begonnen ons fysiek te pijnigen. Perplex stonden we, ze hadden ons jaren vriendelijk behandelt en leiding gegeven. Het werd ons hierdoor duidelijk dat ze ons hadden misleid, ze deden alsof ze behulpvaardig waren, terwijl ze in het echt de gehele tijd slecht waren!

De grootste schok kwam toen onze zogenaamde dode familieleden zich tegen ons keerden. Ze bespotten en sloegen ons. De geesten waarschuwden ons dat we het occulte niet konden verlaten en terwijl we dat niet beseften, controle hadden gegeven vanaf de eerste dag dat we ze uitnodigden om een plaats te nemen in ons leven. Het werd voor mam en mij duidelijk dat er iets niet klopte aan spiritisme als zelfs de mediums die onze ”geestelijke vrienden” bij ons hadden gebracht, niet hadden onderscheiden wat hun daadwerkelijke identiteit was.

Susan een christen die ik had ontmoet in een college over psychologie op de universiteit nodigde me uit voor haar pinkstergemeente en legde me uit dat anderen die hiermee bezig waren geweest dezelfde ervaringen hadden gehad maar vrij werden gezet nadat zij de bijbelse Jezus (en niet de new age jezus) als hun Redder hadden geaccepteerd. Ik herriep en brak met mijn betrokkenheid bij spiritisme en werd christen.

Tijdens mijn tweede jaar op de universiteit, ging de gezondheid van Mam erg achteruit en haar ”gidsen” bedreigden haar door te zeggen dat ze haar wilden gebruiken om mensen te doden. Mam’s dokter kon de verklaring van (klop)geesten niet accepteren en diagnosticeerde haar met schizofrenie. Ze werd opgenomen in een psychiatrische instelling wat een grote schok was voor zowel haar als mijzelf.

Ook al gaf mijn moeder haar hart aan Jezus een paar maanden daarna, de pinkstergemeente waarvan ik lid was geworden had geen enkele ervaring op dat moment met het helpen van mensen zoals mam. Op dat moment hadden ze geen bevrijdingspastoraat. Ik was zelf een baby christen en kende ook niemand die in Jezus naam demonen kon uitdrijven bij haar. Na maanden van hevige verdovingen ontsloegen de psychiaters mam maar toen ze terug naar huis ging leed ze opnieuw onder de treiterijen en pesterijen van de geesten. Helaas pleegde mijn moeder zelfmoord.

Het is echter niet raar voor iemand om dit te doen. De afgelopen zeventien jaar heb ik over de hele wereld gehoord van mensen die betrokken waren bij de new-age en occultisme,dat zij in psychiatrische instellingen hebben gezeten of zelfmoord hebben gepleegd. Daarom vind ik het cruciaal om te benadrukken dat christenen de bevrijdingsbediening omarmen, om zo God Zijn instrumenten te zijn en vrijheid te brengen aan mensen die zo lijden onder de verdrukking van demonen in Jezus Zijn Naam. In de jaren die volgden als christen zijnde ben ik zeer blij dat Jezus mij heeft gebruikt om mensen en huizen vrij te zetten van klopgeesten en demonische verdrukking. ”Groter is Hij (Jezus) dan hij (satan) die in de wereld is.”

Later was er een pastor met meer ervaring op het gebied van bevrijding, gebed en demonen uitwerpen die samen met een co- pastor het huis van mijn moeder reinigde van geesten. Ze gingen weg en kwamen nooit meer terug. Ik verkocht mam haar huis zonder twijfel of zorg dat de volgende bezitters zouden worden getergd door hen.

De Pinkstergemeente liet geen religie of dode tradities zien. Deze kerk was levend, liefdevol en plezierig. Leden worden getraind om onder leiding van de Heilige Geest te profeteren over de toekomst, lichamen worden genezen, tekenen en wonderen vinden plaats. Eigenlijk zag ik in die paar jaar meer mensen genezen in pinkstergemeentes dan dat ik had gezien in de tien jaar dat ik in de spiritualisten kerk had gezeten.

Toen ik christen werd had ik, nog voordat ik in de bijbel had gelezen over Deuteronomium 18 waarin de bijbelse consequenties worden uitgelegd over het beoefenen van occultisme, instinctief door wat er was gebeurd. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Toen mijn zogenaamde dode familieleden en gidsen mam en mij begonnen aan te vallen, gaf dit aan dat dit boze geesten waren en ons hadden misleid ze hadden gedaan alsof zij onze geliefde familie waren! Het was volkomen logisch toen christenen gingen uitleggen dat je als dode niet terug kunt komen omdat als je sterft je naar de hemel gaat of naar de hel.

Boze geesten zijn ”gevallen engelen”. Ze bestaan al eeuwenlang en bevatten op waarzeggerij gebaseerde kennis van onze familieleden of historische figuren uit de generaties voor ons, dus niet van of door God. Ze kunnen makkelijk hun ware slechte aard vermommen en doen alsof ze een overleden familielid,een geleidegeest of iedere beroemdheid zijn die ooit heeft geleefd. De bijbel spreekt over de entiteiten die werken door heksen,mediums en andere occulte betrekkingen die familiare geesten heten. Zij zijn helderziend en familiair met voorouders en hoe zij eruit zagen en wat zij spraken. Dus deze entiteiten kunnen iemand perfect nadoen. Het Hebreeuwse woord voor familiaire geesten betekend: ”demon” oftewel een boze geest.

Dit werd bevestigd terwijl ik 2 Korinthe 11 tot 14 las: ”En geen wonder, want de satan zelf doet zich voor als een engel van het licht. Het is dus niets bijzonders als ook zijn dienaars zich voordoen als dienaars van gerechtigheid. Hun einde zal zijn naar hun werken.”

Voordat ik het occultisme verliet was ik me niet bewust dat 1 Johannes 4 vers 1 tot en met 3 adviseerd:

Geliefden, geloof niet elke geest, maar beproef de geesten of zij uit God zijn; want er zijn veel valse profeten in de wereld uitgegaan. Hieraan leert u de Geest van God kennen: elke geest die belijdt dat Jezus Christus in het vlees gekomen is, is uit God; en elke geest die niet belijdt dat Jezus Christus in het vlees gekomen is, is niet uit God; maar dat is de geest van de antichrist, waarvan u gehoord hebt dat hij komt, en die nu al in de wereld is.

(Zie mijn notitie met aanwijzingen over ” Hoe onderscheid je de geesten” in het menu bovenin.)

Als een spiritualist geloofde ik dat Jezus een kosmische kracht of energie was en deel uitmaakte van het universele bewustzijn of ”een grote genezer.” Sinds mijn bekering in 1994 heb ik zowel verschillende mensen gesproken zoals waarzeggers, zigeuners, mediums, heksen en zelfs satanisten, ook heb ik boeken gelezen over hen die net zoals ik, hadden ontdekt dat de ware aard van de entiteiten die zichzelf ”dode familieleden of gidsen” noemden, in werkelijkheid anders waren. Deze mensen kwamen ook vrij van demonische aanvallen nadat zij Jezus en Zijn bevrijding in hun leven hadden ontvangen.

Twee succesvolle Glasgowse mediums, Sadie Bryce en Geordie Aitken werden ook christen. Sadie ging naar dezelfde spiritualisten kerk als ik. Ze sprak over haar occulte verleden in BBC programma’s en op audiotape, terwijl Paul Watson een gedetailleerd boek schreef over Geordie’s leven. Sadie, Geordie en ik hebben elkaar als christenen verscheidene malen geschreven, we kwamen tot de ontdekking dat we allemaal waren misleid door overtuigende geesten op dezelfde doortrapte manier.

Jezus genas me van vele angsten, fobieën en fysieke problemen. Hij heeft me vreugde gegeven en een vrede waarvan ik niet eens wist dat het bestond! Zijn voelbare Aanwezigheid van pure liefde is nog reeëler dan wat ik heb ervaren in het spiritualisme.

Nadat ik mijn levensverhaal heb gedeeld in kerken, satelliettelevisie en radio, ben ik zeer blij, verheugd en gezegend om getuigenissen te horen van mensen over de hele wereld die ook uit de occulte wereld zijn gehaald, door de transformerende Liefde van Jezus.

Ik hoor nog steeds verhalen van een groter groeiende groep mensen die wegtrekken uit bijeenkomsten van spiritualisten, tarotkaarten feesten, yoga en meditatie.

Dutch_flag

My book, ‘A Spiritual Quest’ 

Recent heb ik een boek geschreven over de getuigende gebeurtenissen uit mijn leven die ook details bevatten uit het leven van mijn moeder, onze vrienden en mijn ervaringen met de occulte wereld.

Het bevat ook de wonderlijke ontmoetingen met Jezus en engelen, die geheel anders zijn dan die uit het occultisme.

Omdat ik het boek zelf heb gepubliceerd is het alleen via mij te koop en niet via Amazon en andere online aanbieders.

Als je een exemplaar wilt bestellen van ” A Spirtual Quest”, contacteer dan mijn persoonlijke assistent. Het e-mailadres is: laura.maxwell@protonmail.com

Invitation to pray for me and for those who view my videos or attend my meetings :

Als jij je geleid voelt om voor Laura te bidden of voor het publiek waar zij tegen spreekt dan word dit zeer gewaardeerd. Hartelijk bedankt!

Disclaimer :

Laura Maxwell is de grondlegger van ministrie ‘A Spiritual Quest’. Haar ministrie word overzien door een aantal mensen die haar advies en raad geven inclusief haar pastor. Zij zijn gerespecteerde en ervaren christelijke leiders van ministries uit de UK en Amerika.

If you’d like to hire Sonja to translate from English to Dutch for you, either your testimony, or other articles or books, please email her on sunshinepublishings@gmail.com or see her Facebook page Sunshine Publishings

I’d like to extend my heartfelt gratitude to Sonja for translating. And I pray with her, that many people in the Netherlands will read it and come to Jesus.

To see other translations of Laura’s work, please go to this link.

Advertisement

About Laura Maxwell

Speaker | Author | Radio Host. (Ex New Age Spiritualist). From her inside knowledge and experience as an ex new age spiritualist, Laura shares the truth and dangers of New Age, Witchcraft and the Occult, plus their Luciferian, Lucis Trust and UN links to the New World Order's global spiritual agenda. Laura graduated from Strathclyde University with a BA Honors degree in Psychology. She is the founder of international ministry A Spiritual Quest, based in Scotland. For her TV and radio shows, blog, publications, etc, see http://OurSpiritualQuest.com
This entry was posted in Online Article, Spiritualism, Testimonies, The New Age and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Dutch Translation of Laura Maxwell’s Testimony.

  1. Simon Conley says:

    Thannks great post

    Liked by 1 person

  2. Pingback: My Journey Out Spiritualism – Laura Maxwell’s Story. (Taken from the ‘About’ BIO). | YourSpiritualQuest

Please Leave Comments Below

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s